DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Notícies

03/02/2015

Ja pots inscriure el teu projecte!

Obert el termini d'inscripcions per a projectes que cerquen finançament

 

Novetat!  Speed Meetings
Si busques finançament pel teu projecte, DocsBarcelona presenta els Speed Meetings, reunions de 15 minuts a porta tancada on els 40 projectes seleccionats gaudiran d'entre 7 i 10 reunions amb els finançadors presents.

Novetat!  Speed Meetings

Si busques finançament pel teu projecte, DocsBarcelona presenta els Speed Meetings. Els 40 projectes seleccionats pels Speed Meetings tindran reunions individuals de 15 minuts a porta tancada amb els finançadors presents. Les reunions seran concertades prèviament segons les preferències dels finançadors i els projectes.

Novetat! Interactive Pitch

Els documentals interactius cada vegada tenen més presència a la indústria documental i és per això que enguany DocsBarcelona acull l'Interactive Pitch. Una presentació de 4 projectes interactius davant d’una selecció de finançadors i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

Novetat! Latin Pitch

DocsBarcelona és una plataforma de finançament i promoció per a projectes documentals d’Amèrica Llatina, per aquest motiu en aquesta edició es presenta el Latin Pitch. Es presentarà 4 projectes provinents d’Amèrica Llatina davant d’una selecció de finançadors i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

 

PRIMERS FINANÇADORS CONFIRMATS

POV (EUA), Tribeca Film Insitute (EUA), The Guardian (Regne Unit), SVT (Suècia), YLE (Finlàndia), TV3 (Catalunya), Korean Broadcaster System (Corea del Sud) i 2M (Marroc).

I MOLTS MÉS PER CONFIRMAR!!!

 

INSCRIPCIONS

FES CLICK AQUÍ per inscriure el teu projecte
Data límit per presentar projectes: dimecres 11 de març a les 13.00h
El cost per presentar un projecte és de 10€+IVA

[ tornar ]