Consultories amb els experts

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2018/INDÚSTRIA/Consultories amb els experts

CONSULTORIES AMB ELS EXPERTS

Durant els dies del festival, diversos experts reconeguts estaran disponibles per a les consultes dels acreditats professionals. A través d’una cita prèvia els acreditats podran compartir els seus projectes parlar del desenvolupament, possibles socis de coproducció i vies de finançament, la vessant interactiva dels projectes o altres dubtes o preguntes.

 

EXPERTS

Joan Gonzàlez 2016moltPEKEJoan Gonzàlez

Director del Festival DocsBarcelona. Productor executiu, realitzador i muntador.

Ha produït més de 150 documentals, alguns d’ells premiats a la Berlinale, seleccionats a festivals com l’INPUT o a Sundance. Joan Gonzàlez va rebre el premi europeu EDN 2013 per la seva contribució al desenvolupament de la cultura documental al sud d’Europa.

 


Arnau Gifreu

Coordinador InterDocsBarcelona i expert en documental interactiu

Productor i consultor de projectes interactius i transmèdia. Assessor de mitjans interactius i col·labora amb el projecte ‘Somos Documentales’ (RTVE). Coordina interDocsBarcelona (+ Medellín i Valparaíso). És investigador afiliat de l’Open Documentary Lab (MIT) i membre de l’organització i-Docs (University of the West of England).


Diego Mas Trelles

Cap d’industria del Festival DocsBarcelona. Director, produtor i conseller audiovisual. 

Ha treballat com a director de vídeos corporatius, publicitaris, videoclips, programes de tv, reportatges i documentals, entre altres formats, per cadenes com: ARTE, TVE, TV3, Canal +, FR3 ZDF, USA Networks i Calle 13. El seu últim documental “Sexo, Maracas y Chihuahuas” s’ha projectat a nombrosos festivals internacionals i nominat als premis Gaudí.


Tue Steen Müller

Consultor de pel·lícules i crític de cinema 

Va treballar en curtmetratges i documentals durant més de 20 anys al Danish Film Institute. Cofundador de Balticum Film i TVFestival, Filmkontakt Nord i Documental de la UE. Ha impartit cursos i seminaris documentals en més de 30 països. Des de 1996 fins a 2005 va ser director d’EDN (European Documentary Network). Des del 2006 ha estat consultor i professor freelance en tallers com Ex Oriente, DocsBarcelona, Archidoc, Campus Documental, Storydoc, Fòrum del Mar Bàltic, DocStories del Mar Negre, Escola ZeLIG de Documental o Caucadog.


ON I QUAN

Del 22 al 25 de Maig es realitzaran consultories de 45 minuts de durada amb experts en diferents temàtiques al CCCB.


INSCRIPCIÓ

Per accedir a aquestes consultories és necessari reservar prèviament. Les inscripcions s’obriran properament  a través de la web, i s’atorgaran per ordre d’inscripció, fins a esgotar els horaris disponibles. Si estás interessat i vols que t’avisem de quan s’obren les inscripcions pots escriure a: registration@docsbarcelona.com

ATENCIÓ! No s’acceptaran canvis d’horaris després de la inscripció.  

El cost per fer una consultoria és:

 

Tarifa (21% IVA inclòs) **
ACREDITAT PROFESSIONAL 0€
NO ACREDITAT 50€

 


 

Consultories amb els experts | Indústria