Master Class National Film Board

Petit, mitjà, llarg, extra llarg, un viatge pels treballs dels estudis interactius i la tradició creativa a la National Film Board de Canada

La National Film Board, un dels principals productors de documental interactiu i webdocs del món, ens convida a submergir-nos de ple en els estudis de producció interactius del Canadà dedicats a les noves formes d’explicar històries.

Seguirem la tradició d’innovació de la National Film Board, aventurant-se en àrees inexplorades de la creació, emputxant els límits de la producció digital i ajudant a inventar la gramàtica dels mitjans i l’art del segle XXI.

Aquesta master class exposarà la creació d’alguns dels millors interactius de la NFB. Documentals mòvils, instal·lacions, històries interactives, realitat virtual i art generatiu. Aquestes obres d’autor de la NFB han guanyat desenes de premis i distincions al Canadà i en altres parts del món.

Moderada per Arnau Gifreu -coordinador de l’InterDocsBarcelona-, la master class serà dirigida per Louis-Richard Tremblay, productor del National Film Board del Canadà, qui treballa entre el documental i la tecnologia.

Louis-Richard Tremblay està motivat pel poder de les experiències interactives i li fascinen totes les
formes d’exploració dels mitjans de comunicació. Col·labora amb creadors que manipulen la tecnologia al servei del tema que els ocupa, donant com a resultat obres que apel·len tant a la imaginació com a la inteligència dels participants. Després d’estudiar ciències polítiques, Louis-Richard es va sentir atret per l’arquitectura i la ràdio abans de profunditzar en el món interactiu de Radio-Canada i la NFB. Les seves produccions han guanyat nombrosos premis locals i internacionals (Online Journalism Award, Webby, FWAs i Peabody). Els seus projectes actuals exploren el càsting interactiu en viu, les interaccions immersives i els bots conversacionals.

 

QUAN & ON: Dimecres 24 de maig de 9:30 a 11.00 a l’Auditori del CCCB

 

Accés gratuït amb acreditació. Aforament limitat.

ATENCIÓ: Entrades disponibles. Ja pots comprar la teva aquí.

 

Master Class National Film Board | Indústria