Taller Desenvolupament DocsBarcelona 2017

Dirigit a tots els directors i productors que tinguin un projecte documental en fase de desenvolupament.

Es treballaran els projectes de manera individual per poder detectar les debilitats i fortaleses i treballar-les per desenvolupar un bon documental. Es farà una consultoria en grup on tothom es podrà enriquir dels projectes dels altres a més de madurar el seu propi.

L’objectiu del taller és fer créixer els projectes perquè els participants tirin endavant les seves idees i arribin a fer del tema la millor pel·lícula possible, treballant per focalitzar la història, trobar el millor títol, construir l’stroryline més atractiu o descobrir els millors personatges, entre altres aspectes del guió.

El taller s’ha celebrat en les 3 últimes edicions del DocsBarcelona (sempre amb totes les places esgotades) i també ha estat impartit en diversos festivals i trobades professionals com: San Sebastián (Espanya), Encuentros de Cartagena (Colòmbia), DocMontevideo (Uruguai), DocsDF (Mèxic), DocsBarcelonaMedellín (Colòmbia), SurDocs i DocsBarcelonaValparaíso (Xile).

Entre els projectes que han passat pel taller de desenvolupament es troben, entre altres, els documentals On acaben els camins dirigit per Noemí Cuní (Catalunya), Amazona dirigit per Claire Weiskopf (Colòmbia), Inés: recuerdos de una vida dirigida per Luisa Sossa (Colòmbia), La ciudad de los fótografos dirigida per Sebastian Moreno (Xile), El edificio de los Chilenos dirigida per Macarena Aguiló (Xile)…

IMG_6696 copy

ON I QUAN

Dijous 25, divendres 26 i dissabte 27 de maig de 9.00h a 14.00h al  CCCB.

ATENCIÓ: Inscripcions obertes fins el 16 de març o fins a esgotar places. Es poden inscriure fins a 2 persones per projecte, la tarifa és per persona. Els projectes passaran per un procés de selecció. El taller s’impartirà en castellà.

 TUTOR
Joan Gonzàlez 2016moltPEKEJoan Gonzàlez

Director del Festival DocsBarcelona. Productor executiu, realitzador i muntador.

Ha produït més de 150 documentals, alguns d’ells premiats a la Berlinale, seleccionats a festivals com l’INPUT o a Sundance. Joan Gonzàlez va rebre el premi europeu EDN 2013 per la seva contribució al desenvolupament de la cultura documental al sud d’Europa.


Com inscriure’s al Taller de Desenvolupament de Projectes?

Per inscriure’t al Taller hauràs d’enviar un correu amb assumpte INSCRIPCIÓ TALLER DE DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES  + NOM DEL PROJECTE a: infoschool@docsbarcelona.com

Al correu hauràs d’incloure la següent informació:

1. Document adjunt: Un dossier de presentació del projecte amb una extensió màxima de 2 pàgines (en un sol document), en català o castellà i ha de contenir la informació següent:

  • Pàgina 1: Títol del projecte, storyline, sinopsis, enfocament, noms dels personatges així com el seu rol al documental que demostri que s’ha realitzat una investigació. Breu resum de l’estat de la investigació (localitzacions, entrevistes realitzades, etc.)
  • Pàgina 2: Currículum vitae del director  i del productor o l’empresa de producció si se’n té.  També es pot incloure un resum del pressupost i el pla de finançament (opcional).

2. En el cos del correu has d’incloure les següents dades:
– Títol del projecte
– Nom i cognoms del participant
– La teva tasca dins del projecte
– Empresa de producció i pàgina web (opcional)
– País
– Telèfon fix i mòbil de contacte

3. Podeu afegir un enllaç de visualització online del teaser del projecte. No és obligatori.


Puc inscriure’m al Taller de Desenvolupament si no tinc cap projecte en desenvolupament?

Sí, pots assistir com OBSERVADOR en el cas que hi hagi places disponibles. Per inscriure’t al Taller hauràs d’enviar un correu amb assumpte OBSERVADOR TALLER DE DESENVOLUPAMENT + EL TEU NOM I COGNOM a: infoschool@docsbarcelona.com

Al correu hauràs d’incloure la següent informació:

– Nom i cognoms.
– El teu càrrec professional.
– Empresa de producció i pàgina web (opcional).
– Telèfon de contacte.
– Motius pels quals vols assistir al Taller de Desenvolupament.


El cost per participar al Taller de Desenvolupament és:

Tarifa (21% IVA inclòs)
PARTICIPANT AMB PROJECTE* 164€
OBSERVADOR 130€
*La tarifa és per persona.

La tarifa inclou:

  • Les sessions de treball amb el tutor.
  • Coffee breaks de les 3 sessions.
  • Abonament del Festival.
  • Accés a les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival (prèvia confirmació d’assistència).
  • Accés a les Master Classes.

*No inclou acreditació professional.

ATENCIÓ: Si vols tenir accés a les activitats d’indústria i networking, necessitaràs inscriure’t a l’Acreditació Professional.

DATES CLAU:

  • La data límit d’inscripció és el 16 de març
  • A finals de març es publicaran els projectes seleccionats a la pàgina web
  • El taller s’impartirà el dijous 25, divendres 26 i dissabte 27 de maig de 9 a 14h al CCCB.

DocsBarcelona-SCHOOL (3)

Taller Desenvolupament