After Pitch

Els Acreditats de DocsBarcelona estan convidats als After Pitch!

Un lloc ideal i relaxat on es troben directors, productors, commissioning editors, crítics i periodistes. És l’oportunitat perfecta per intercanviar idees, projectes i tendències en un ambient relaxat i obert.

Pro-Docs After Pitch

ProDocs logo

Pro-Docs és l’associació professional de productores especialitzades en el sector documental de Catalunya.

Pro-Docs aglutina més de 40 empreses especialitzades en el sector documental i ofereix serveis d’informació, assessoria, representació, gestió, promoció del sector documental nacional i internacionalment i defensa dels interessos dels associats davant d’entitats públiques i privades.

Un any més, Pro-Docs acull un After Pitch.

 

Vine a conèixer els acreditats professionals de DocsBarcelona, un lloc perfecte per divertir-te i conèixer nous companys del món documental.

ATENCIÓ: Aquesta activitat és únicament pels participants acreditats al festival.

ON I QUAN

Dijous 25 de maig a les 19.00h al Pati d’Escultures del CCCB.


#IllesBalearsFilmCommission After Pitch

La Illes Balears Film Commission facilita rodatges a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i impulsa la internacionaltizació de l’audiovisual balear. Forma part d’ILLENC (Institut de la Llengua i la Cultura) i de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.

Enguany, per primera vegada, la Illes Balears Film Commission acull un After Pitch per celebrar la presència balear al DocsBarcelona: “La Clau Dalí”, dirigit per David Fernàndez i produït per Mallorca Video, ha estat programat a la “Secció Especial” del festival, i 5 projectes de productores mallorquines i menorquines, seleccionats a les activitats d’indústria!

Els projectes seleccionats són: “Milicianes” (Cinètica, Nina Films i TV3), “I am too Salvador Dalí” (Mallorca Video), “La Tragèdia del Chanzy” (Empàtic), “La Lista” (Lequerica Films), i “Destrucció creativa d’una ciutat” de Carles Bover, acreditat com a observador.

Brindem pel documental i pels documentalistes de les illes i del món!

Us hi esperem!

ATENCIÓ: Aquesta activitat és únicament pels participants acreditats al festival.

ON I QUAN

Divendres 26 de maig a les 19.00h al Pati d’Escultures del CCCB.

After Pitch | Edició 2017, Indústria