Dones directores

Dones directores: noves direccions i perspectives del cinema documental

Aquest any el DocsBarcelona inaugura i clausura amb dues pel·lícules dirigides per dones. A més, vora el 50% de les pel·lícules programades són dirigides per dones o bé giren al voltant de temàtiques femenines.

Convidem a 4 directores a compartir les seves experiències i a reflexionar sobre el paper, cada cop més important i rellevant, de les dones realitzadores dins de la indústria del cinema documental.

La taula rodona serà moderada per Debra Zimmerman, directora executiva de Women Make Movies, referència mundial en la producció, promoció i distribució de pel·lícules dirigides per i sobre dones.

Ponents:

  • Roser Corella, cineasta i video periodista independent. El seu primer llargmetratge, Grab and Run, s’estrena al DocsBarcelona.
  • Bobbi Jo Hart, multipremiada directora de documentals. Presenta el seu últim documental, Rebels on Pointe.
  • Lucija Stojevic, guanyadora del premi del públic a IDFA 2016 amb La Chana, el seu debut en el llargmetratge documental clausura el DocsBarcelona.
  • Clare Weiskopf, cineasta i periodista. Després de passar per les activitats d’Indústria del DocsBarcelona, inaugura el festival amb Amazona.

 

QUAN I ON: Divendres 26 de maig a les 17.30h a l’Auditori del CCCB

 

Entrada gratuïta – Aforament limitat, reserva de plaça obligatòria AQUÍ

ATENCIÓ: L’idioma de la taula rodona serà en anglès. 
Dones directores