Programació DocsBarcelona 2017

Èxit de convocatòria a la Open Call DocsBarcelona 2017

Moltes gràcies a tots els que heu participat!

Des del DocsBarcelona volem agrair la participació de tots els documentals que s’han inscrit a la convocatòria per a la Secció Oficial i Secció Latitud de la 20ena edició del festival. Hem rebut més de 500 projectes procedents de 65 països. Aquestes dades, que representen un augment d’inscripcions del 14% respecte l’any passat, ens consoliden com un dels festivals de documental de referència.

Dels documentals presentats, el 23% són produccions nacionals; el 24% provenen d’Amèrica Llatina i el 53% són de la resta del món. De mica en mica, DocsBarcelona trenca fronteres sent un referent per a més cinematografies.

AAFF FLYER DB FESTIVALLes pel·lícules finalment escollides per a la Secció Oficial competiran pel Premi DocsBarcelona TV3 a la Millor Pel·lícula, pel Premi Nou Talent i el Premi del Públic. En el cas de les seleccionades per la Secció Latitud DocsBarcelona optaran pel premi Latitud DocsBarcelona-Antaviana i pel Premi del Públic.

Entre tots els documentals presentats, l’equip de programadors del Festival, format per reconeguts professionals nacionals i internacionals, farà la selecció de les propostes que configurarán el programa principal de la 20ena edició del DocsBarcelona.

La convocatòria es va tancar el 28 de Novembre. Podeu consultar les bases aquí. Les inscripcions es van poder fer a través de la plataforma FestHome.com.

La programació del DocsBarcelona se seguirà completant amb les ja tradicionals seccions DOC-U, amb el millor de la producció universitària, Docs&Teens, amb la selecció pels adolescents i les Sessions Especials fora de competició.

Tenim moltes ganes de poder construir amb vosaltres i gaudir plegats de la 20ena edició DocsBarcelona del 22 al 28 de Maig del 2017.

Programació | DocsBarcelona 2017, Festival