Abonaments i entrades

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2017/Festival/Abonaments i entrades

Abonaments

Ja teniu a la venta els abonaments pel DocsBarcelona 2017! Aquest any teniu a la vostra disposició l’Abonament de 6 sessions i un nou abonament per estudiants universitaris.

L’Abonament dóna accés a 6 sessions per 30 euros. L’Abonament no és nominal, per tant, es pot bescanviar més d’una entrada per una mateixa sessió. El bescanvi d’entrades està subjecte a l’aforament de la sala.

L’Abonament d’Estudiant dóna accés a 6 sessions per 25 euros. Per accedir a les sessions, caldrà presentar el vostre carnet d’estudiant o document acreditatiu corresponent. El bescanvi d’entrades està subjecte a l’aforament de la sala.

Els abonaments es podran bescanviar per entrades a partir del 19 d’abril, que serà el primer dia de venda individual d’entrades. Les sessions d’inauguració i cloenda queden excloses de l’abonament.

Entrades 

Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través de cada una de les fitxes de les pel·lícules al nostre web. Consulta tota la programació.

Les entrades anticipades dónen accés a la sala sense passar per taquilla, només caldrà imprimir el comprovant de compra i mostrar el codi QR a l’accés de la sala.

Entrades a taquilla el mateix dia de la projecció:

Inauguració i cloenda – Entrada: 9€ per sessió

Aribau Club – Entrada: 7€ per sessió / Entrada amb descompte a taquilla: 6 € (Carnet Jove, TR3SC, Carnet de Biblioteques, Jubilats i Aturats)

CCCB Sala Teatre – Entrada: 7€ per sessió / Entrada amb descompte a taquilla: 6€ (Carnet Jove, TR3SC, Carnet de Biblioteques, Jubilats i Aturats)

CCCB Auditori – Entrada: 5€ per sessió

DOC-U i ShortDocs Animats – Entrada: 4€ per sessió

Abonaments i entrades | Edició 2017