Taller Speed Meetings

DocsBarcelona organitza un Taller de documental i pitching per a tots els realitzadors i productors amb un projecte seleccionat per als Speed ​​Meetings i el Latin Pitch

Com fer un bon pitch del teu projecte al mercat internacional?

L’objectiu del taller és perfeccionar el teu tràiler, treballar el projecte escrit, i les teves aptituds de presentació i pitch, perquè tinguis les condicions necessàries perquè les reunions amb els finançadors siguin un èxit i puguis millorar les possibilitats de finançar el teu documental.

Els participants rebran un feedback professional del seu projecte per ajudar-los a focalitzar en el que volen filmar i explicar. Aprendran sobre el seu projecte i seran més conscients del que tenen entre mans.

Aquestes són aptituds que ajudaran els realitzadors i productors, no només durant els Speed ​​Meetings o el Latin Pitch, sinó també en altres situacions a les que tinguin l’oportunitat de reunir-se amb els finançadors i presentar els seus projectes.


 

Imatge Taller Speed Meetings


TUTORS

 Catherine Olsen_tutorCatherine Olsen

Experta internacional en documentals, Productora Executiva de documentals per a la CBC News Network (Canadà) i Commissioning Editor de “The Passionate Eye”

Catherine Olsen és productora executiva de documentals per a la CBC News Network i Commissioning Editor d’un dels programes de sèries documentals de més èxit i de gran prestigi a Amèrica del Nord “The Passionate Eye”. Catherine va ajudar a desenvolupar-la fa 22 anys amb una selecció dels millors documentals del món, els més provocatius i creatius de temàtiques polítiques i socials. The Passionate Eye porta 8 anys en antena. Catherine té molta experiència en el mercat internacional, i exerceix també com a moderadora, mentora i assessora en tallers documentals.

Catherine és un dels membres fundadors del Festival canadenc de documentals Hot Docs, i durant molts anys, membre del seu consell assessor internacional. Va començar la seva carrera com a càmera i editora, i des de llavors ha treballat com a periodista, presentadora, redactora, directora i productora de documentals a la televisió. Alguns dels documentals que ha produït o adquirit han guanyat Oscars, Emmys, Geminis canadencs, BAFTAs… Alguns títols de “The Passionate Eye” que es podrien destacar són: “Up the Yangtze”, “Shake Hands with the Devil”, “Reel Injun”,”Sex Slaves”, entre altres.

 Mikael OpstrupMikael Opstrup

EDN (European Documentary Network) Cap d’Estudis i Editor de la Guia de Co-Producció.

Graduat en Cinema per la Universitat de Copenhaguen.
Mikael Opstrup va treballar en el sector de la distribució i l’estrena comercial de documentals durant la dècada dels 80. Va ser productor i director de producció freelance durant els anys 90. Va organitzar el festival de cinema “Films from the South”, des del 1995 fins al 1998, i va ser Assessor de Producció a l’Institut Danès de Cinematografia, del 1998 al 2002.

Des del 2000 ha treballat com a tutor / moderador a diversos tallers i fòrums a Europa, el Pròxim Orient i d’Amèrica del Sud. Des del 2002 i fins al 2008 ha estat co-propietari i productor a Final Cut Productions a Copenhaguen, on ha produït diversos documentals internacionals. El 2009 ha estat assessor d’estratègia de cinema per a documentals del Pròxim Orient. A més, des de 2009 és tutor en la producció del Taller de Cinema Ex Oriente.

Membre de la comissió d’EDN – European Documentary Network – del 2005 al 2009, i president durant 2008 i 2009. Actualment és el Cap d’Estudis d’EDN.


ON I QUAN

Dimarts 26 de 9.00h a 18.30h  i dimecres 27 de maig de 9.00h a 14.00h al CCCB.

ATENCIÓ: Les places són limitades. Es poden inscriure fins a 2 persones per projecte, la tarifa és per persona. El taller serà en anglès.

 Com inscriure’s al Taller de documental i pitching?

Al formulari de pagament de la teva participació als Speed Meetings, tindràs l’opció d’inscriure’t al taller de preparació.

El cost per participar al Taller Speed Meetings és: (PER PARTICIPANT):

Tarifa (sin 21% IVA) Tarifa (21% IVA incluido)
123,97€ 150€
*La tarifa és per persona.
**Les empreses europees que no siguin espanyoles i que estiguin registrades al VIES (Vat Information Exchange System) no estan subjectes al 21% d’IVA.

 La tarifa inclou: 

  • Les sessions de treball amb els tutors internacionals
  • Abonament del Festival
  • Accés a les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival (prèvia confirmació d’assistència)
  • Accés a les Master Classes
  • Els coffee breaks dels dies 26 i 27 de maig

 


Puc assistir al Taller de documental i pitching encara que no tingui projecte seleccionat?

Sí, pots assistir com a OBSERVADOR en el cas que hagin places disponibles. Per inscriure’t com a observador al taller hauràs d’enviar un correu amb assumpte OBSERVADOR TALLER SPEED MEETINGS + EL TEU NOM I COGNOM a: Martina Rogers mrogers@docsbarcelona.com

En el correo deberás incluir la siguiente información:

– Nom i cognoms
– El teu càrrec professional
– Empresa de producció i pàgina web (opcional)
– Telèfon de contacte
– Motius pels quals vols assistir al Taller Speed Meetings

 

El cost per participar com a OBSERVADOR al Taller Speed Meetings és: (PER PARTICIPANT):

Tarifa (sin 21% IVA) Tarifa (21% IVA incluido)
123,97€ 150€
*La tarifa és per persona.
**Les empreses europees que no siguin espanyoles i que estiguin registrades al VIES (Vat Information Exchange System) no estan subjectes al 21% d’IVA.

 La tarifa inclou: 

  • Les sessions de treball amb els tutors internacionals
  • Abonament del Festival
  • Accés a les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival (prèvia confirmació d’assistència)
  • Accés a les Master Classes
  • Els coffee breaks dels dies 26 i 27 de maig

 

Taller Speed Meetings | Edició 2015, Speed Meetings, Tallers