Acreditació Professional

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2015/Indústria/Acreditació Professional

Acredita’t com a professional al DocsBarcelona

DocsBarcelona reuneix cada any a més de 600 professionals de 40 països, entre ells commissioning editors, productors, realitzadors, film funds, distribuïdors, sales agents, festivals, mercats i representants culturals.

L’Acreditació Professional és l’oportunitat d’accedir a tots els espais de networking i totes les activitats d’indústria del DocsBarcelona. L’Acreditació Professional et donarà accés com a públic al Latin Pitch i l’Interactive Pitch, accés a la conferència interDocsBarcelona sobre documental interactiu, accés a les master classesconferències d’indústriaprojeccions i col·loquis amb els directors de les pel·lícules, a les activitats de networking i a la guia d’indústria amb els contactes de tots els acreditats assitents al festival.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

La inscripció per acreditar-se professionalment està tancada.

Si vols acreditar-te professionalment, contacta amb Martina Rogers: mrogers@docsbarcelona.com

 


 

Catalan Films Catalan_Films& TV abonarà 25 euros de l’import de les acreditacions professionals (limitat, si és necessari per pressupost, a 1 acreditació per empresa) als primers 30 inscrits. Cal inscriure’s directament a través de DocsBarcelona. Cal conservar la factura detallada i comunicar la participació a mercats@catalanfilms.cat  Es farà arribar als acreditats un formulari de sol·licitud de l’abonament un cop passat el DocsBarcelona. Únicament vàlid per productores catalanes.


 El preu de l’Acreditació Professional és:

Tarifa (sense 21% IVA) Tarifa (21% IVA inclòs)
61,98€ 75€
*La tarifa és per persona.
**Les empreses europees que no siguin espanyoles i que estiguin registrades al VIES (Vat Information Exchange System) no estan subjectes al 21% d’IVA.

La tarifa inclou:


Acreditació Professional | Edició 2015