Master Classes

Master Classes

La millor manera per conèixer la visió dels creadors en primera persona. Les personalitats més destacades del documental actual ens expliquen les seves experiències i s’enfronten a les preguntes del públic.

ESTUDI DE CAS: La llista de Falciani

Estudi de cas amb l’equip de producció de La Llista de Falciani, una co-producció entre Gebrueder Beetz Filmproduktion (Alemanya) i Polar Star Films (Catalunya) que ens submergeix en la cara oculta dels poders econòmics. El productor Carles Brugueras i la productora executiva Bettina Walter ens expliquen tots els secrets per fer una pel·lícula amb un protagonista com Hervé Falciani.

La llista de Falciani_08

ON I QUAN: La Pedrera, dijous 28 de maig a les 18:00h

ENTRADA GRATUÏTA.

7 PLANS 7: Signe Byrge Sørensen

7 PLANS 7 és la proposta anual de DocsBarcelona a una personalitat rellevant del món documental, qui amb la tria de 7 plans o seqüències de la seva trajectòria obre el debat sobre el llenguatge audiovisual.

Enguany la productora de The Act of Killing ens explica en 7 seqüències els moments més destacats de la seva filmografia.

Signe Byrge Sørensen va començar la seva carrera com a productora el 1998 a SPOR Media. El 2004 comença a treballar a Final Cut Productions i l’any 2009 decideix fundar la seva actual productora, Final Cut for Real, d’on han sortit alguns dels documentals amb més d’èxit de l’actualitat. L’impacte de The Act of Killing en l’escena internacional, arrasant en els festivals més importants del món, li va valdre una nominació als Oscars 2013. Entre les seves produccions destaquen Returned (2011), The Human Scale (2012),  Last Dreams ( 2013), Cathedrals of Culture – Halden Prison (2014), Life is Sacred (2014) i The Look of Silence (2014). L’any 2014 va rebre el Roos Prize, el màxim guardó del cinema documental danès.

Portrait of Producer Signe Byrge Sørensen

ON I QUAN: La Pedrera, divendres 29 de maig a les 19:00h

ENTRADA GRATUÏTA.

Master Classes | Edició 2015, Festival