DOC-U

DOC-U

Secció dedicada a la producció documental universitària a Catalunya. Un espai d’exhibició pels estudiants de Grau de Comunicació Audiovisual de diverses universitats catalanes. La millor producció s’endurà el Premi DOC-U, que atorgarà el Jurat DOC-U.

En la darrera edició es van exhibir 10 produccions universitàries i Huellas de ausencia d’Ana Monrás va guanyar el premi DOC-U.

Les projeccions d’aquesta edició es faran el divendres 29 de maig a la Sala Teatre del CCCB a partir de les 17:30h.

Ayiti Cheri (2015)

Júlia Girós Haití 18min. VOSCat
La Júlia viatja a Haití per fer un documental que expliqui la realitat que es viu al país. Ayiti Cheri és un assaig cinematogràfic que explica els seus quinze dies de viatge. Quan i qui hauria d'encendre la càmera per mostrar un país?

Call me Johnny, please (2015)

Marta Diego Catalunya 18min. VOSEsp
Bernat Costa és un jove que ha tingut la sort de ser igual que Johnny Depp. I no només això, Bernat pateix un trastorn límit de personalitat que l’ha portat a adoptar completament l’actitud del famós, oblidant la seva persona. Ens submergim en la vida d’aquest jove tan peculiar i de la gent que l’envolta.

Dos por uno (2014)

Carolina Romillo Marín Catalunya 28min. VOSEsp
Un retrat personal de la comunicació i la relació en el magnífic món dels germans bessons: les similituds i les diferències entre ells; els pros i els contres; allò que els fa especials, únics i, el més important, allò que els manté junts en tot moment des del seu naixement.

El Sonido (2014)

Daniel Granado Catalunya 7min.
Didac Salas porta tota la seva vida dedicant-se al salt de perxa. Quan surta a córrer a la pista, el so de les seves bambes li fan recordar tantes i tantes hores dedicades a l’esport. Observem les experiències d’un esportista d’alt nivell per conèixer de primera mà un món tan desconegut per a la majoria de persones.

En el bar (2014)

Itsaso Arizkuren Espanya 21min. VOSEsp
Un retrat personal de la quotidianitat del Txema i l’Esther, els propietaris del bar La Bodeguica de Txema. El seu dia a dia amb els clients i les seves històries, una reflexió entorn el sacrifici i la dedicació que suposa l’aventura de portar un bar.

Pasos de Seda (2014)

Érika Sánchez Colòmbia 15min. VOSEng
La violència que ha viscut Colòmbia ha deixat dolor, tristesa i dols sense resoldre. Betty Cárdenas és una artista plàstica que lluita perquè la memòria de la seva filla, Isabel Restrepo Cárdenas, no quedi en l’oblit

Puño y metal (2014)

Víctor Alonso Catalunya 14min. VOSEng
Lluita constant, lleialtat i rehabilitació, valentia fins la victòria. Aquest és el credo drapaire, la màxima del Chatarras Palace, un gimnàs clandestí on cada dia es reuneixen joves dels barris populars de tota Barcelona per canalitzar les seves emocions a través de la boxa lliure.

Reborn (2015)

Carles Farró Catalunya 25min. VOSCat, VOSEsp
El Manfred fa més de 30 anys que regenta una perruqueria al barri del Born de Barcelona. Amb el pas del temps ha vist com el seu entorn patia una transformació que ha acabat amb els petits comerços de tota la vida. Ara li toca lluitar per mantenir el seu negoci i el seu estil de vida.

DOC-U | Edició 2015, Festival