Reteenas Inquietes

Vols formar part del Jurat Jove Reteena del DocsBarcelona?

Si tens entre 16 i 21 anys i t’agrada el cinema, apunta’t a formar part del Jurat Jove Reteena de la 22a edició del DocsBarcelona. Podràs gaudir d’una experiència única on descobriràs documentals inèdits, coneixeràs a professionals de la indústria i entrenaràs el teu ull crític per acabar decidint la pel·lícula que s’endurà el Premi del Jurat Jove Reteena DOCSBARCELONA 2019.


I en què consisteix formar part del Jurat Jove Reteena?
– Sessió formativa: El 15 de maig, el dia de la inauguració de l’edició d’enguany del festival, el Jurat Jove Reteena es reunirà amb el Tue Steen Müller, Director artístic del festival, fundador de l’European Documentary Network, consultor internacional de documentals i jurat en nombrosos festivals de cinema internacionals. En aquesta trobada els membres del Jurat Jove aprendreu les claus per fer un bon anàlisis crític de les pel·lícules de cara a la deliberació final.

– Visionat de pel·lícules: Durant el festival DocsBarcelona (del 15 al 25 de maig) disposaràs d’una acreditació especial que et permetrà veure les 6 pel·lícules de l’Itinerari Reteena.

– Sessió de deliberació: El 23 de maig tindrà lloc la sessió de deliberació, dinamitzada per les directores del Festival Reteena.

– Entrega del Premi durant la Gala de Cloenda: El 25 de maig, durant la clausura del DocsBarcelona, els membres del Jurat entregaran el Premi a la pel·lícula guanyadora.


Com inscriure’s?
Només has d’omplir el següent formulari  amb les teves dades, enviar-nos una crítica de la última pel·lícula que has vist i explicar-nos per què vols formar part del Jurat Jove Reteena. Tens temps fins al 17 d’Abril, no t’adormis!

Si tens qualsevol dubte, ens pots contactar a través del correu reteenafest@gmail.com

Reteenas Inquietes | Edició 2019