Ukrainian Sheriffs

SINOPSIS

En un poble del sud d’Ucraïna, un duo de xèrifs entranyables combat el crim local: un robatori de dos ànecs, una anaconda fora de lloc, un cotxe embarrancat i moltes discussions regades amb alcohol. Un cotxe atrotinat, amb una bandera ucraïnesa onejant per la finestra, transporta als xèrifs de conflicte en conflicte, dibuixant un pintoresc retrat de personatges delirants.

A mesura que passa el temps comencen a arribar notícies per televisió del conflicte amb Rússia i els homes són cridats a unir-se a l’exèrcit. Una divertida història d’humor negre sobre una petita comunitat amb el fantasma de la guerra de rerefons.


EL DIRECTOR

Roman Bondarchuk va estudiar teatre, cinema i televisió a la Universitat Estatal de Kíev. Ha dirigit curtmetratges, documentals i vídeos musicals. També ha escrit llibres de ficció i ha participat en exposicions de fotografia i art contemporani. Entre les seves obres més conegudes hi ha The Taxi-Driver, Radunytsia, Cafe Voyage i Euromaidan. Ukrainian Sheriffs és el seu primer llargmetratge.

Ukrainian Sheriffs | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Ukrainian Sheriffs

Roman Bondarchuk

Ucraïna (2015)

85min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: ucraïnès