The Wonderful Kingdom of Papa Alaev

DOCSBARCELONA/Edició 2017 / Festival / Secció Oficial - Panorama / The Wonderful Kingdom of Papa Alaev

SINOPSIS

Papa Alaev és el patriarca d’una família de músics virtuosos de Tadjikistan. Carismàtic i divertit, ha liderat amb mà de ferro el grup musical The Alaev Family. Amb la caiguda de la Unió Soviètica, Papa Alaev va prendre la decisió unilateral de marxar del seu país natal i tota la família se’n va anar a viure a Israel.

Fills i néts han conviscut sota un mateix sostre a Tel Aviv i el patriarca segueix exigint obediència als seus mandats, des del menjar que es posa a taula fins a l’instrument que hauran de tocar. Als 81 anys, veu com els joves de la família es rebel·len contra la seva rigidesa. Un drama shakespearià amb una banda sonora vibrant.


ELS DIRECTORS

Tal Barda, de mare americana i pare francès, es va graduar al departament de Cinema i Televisió de la Universitat de Tel Aviv. També és graduada d’Història de l’Art i Comunicació a la Universitat Le Mirail (França). Playing God, Start Up Nation, A Heartbeat Away i Habricha són algunes de les seves obres més conegudes.

Noam Pinchas va obtenir la seva llicenciatura a la Massachusetts Communications College. El 2013, va co-produir i co-editar The Good Son, que es va estrenar a l’IDFA i va ser la pel·lícula d’obertura al DocsBarcelona 2014. Actualment està co-produint i co-escrivint Holes, el pròxim documental de de Shirly Berkovitz. Entre les seves altres pel·lícules com a director i productor destaquen Hummus Curry, I Saw Giraffes in India i The Optimist and the Buddhist.

The Wonderful Kingdom of Papa Alaev | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

The Wonderful Kingdom of Papa Alaev

Tal Barda, Noam Pinchas

Israel, França (2016)

75min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: hebreu, rus, tajik

També disponible a Filmin:

Amb la col·laboració de: