The Promise

SINOPSIS

L’assassinat a sang freda de Nancy i Dereck Haysom va impactar el món l’any 1985. La condemna de la seva filla Elizabeth a 90 anys de presó com a còmplice i la cadena perpètua per doble assassinat a Jens Soering, el xicot alemany d’Elizabeth, va trasbalsar la societat. El seu cas va ser el primer judici criminal retransmès en directe per televisió.

Després de 30 anys a la presó, les noves tècniques forenses desacrediten les proves clau que inculpaven a Soering. Ningú el va creure quan explicava que Elizabeth era l’autora de l’assassinat i que ell s’havia autoinculpat davant la policia per evitar que la seva estimada fos executada.

Una tràgica història d’amor adolescent amb els ingredients de la millor novel·la negra: un misteri obsessiu, horror, girs inesperats i cinisme envers el sistema judicial.


ELS DIRECTORS

Karin Steinberger va estudiar a la Deutsche Journalistenschule de Munic i des de 2001 treballa com a editora per Süddeutsche Zeitung (SZ), un dels diaris més importants d’Alemanya. Ha rebut diversos premis pels seus articles. Juntament amb Marcus Vetter va realitzar el documental Hunger, que va guanyar el Robert Geisendörfer Preis del 2011. The Promise és el seu tercer projecte en conjunt.

Marcus Vetter va començar a treballar de muntador, productor i realitzador després de graduar-se en Economia i en Teoria i Pràctica dels Mitjans de Comuncació. Les seves pel·lícules han estat premiats en nombrosos festivals internacionals. Entre els seus films destaquen The Tunnel, The Battle for Bruckmann, My Father the Turk i The Forecaster.

The Promise | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

The Promise

Karin Steinberger, Marcus Vetter

Alemanya (2016)

117min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: anglès, alemany

 

També disponible a Filmin:

Amb la col·laboració de: