Spaceship Earth

SINOPSIS

Una famosa frase de Marshal McLuhan dóna la clau de lectura i el títol del film: “A la Nau Espacial Terra –Spaceship Earth– no hi ha passatgers, tots som tripulants.” Durant els últims 50 anys, el món científic ha dedicat grans esforços a estudiar les conseqüències de l’impacte de l’activitat humana sobre els recursos naturals. L’escalfament del planeta, la perforació del subsòl i les catàstrofes nuclears es contraposen a l’eficiència ecològica de noves tecnologies d’energia.

Entre la ciència i la poesia, un apassionant recorregut històric sobre els efectes de la petjada humana al planeta Terra i les possibles solucions per trobar l’equilibri en l’ús dels recursos naturals.


EL DIRECTOR

Kevin McMahon ha dirigit nou llargmetratges documentals i ha treballat en múltiples programes de no-ficció televisius. La seva obra se centra en temes ambientals. Abans de realitzar Spaceship Earth, que es va estrenar a Hot Docs 2016, va realitzar The Polar Sea, primera sèrie documental de format llarg a la televisió de Canadà.

Spaceship Earth | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Spaceship Earth

Kevin McMahon

Canadà (2016)

123min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Anglès, Alemany, Japonès