Siberian Love

SINOPSIS

Després de 20 anys vivint a Berlín, la directora Olga Delane torna al seu petit poble natal a Sibèria. El retorn a les arrels la confronta amb un estil de vida conservador, on els rols de parella estan marcats per forts valors tradicionals. L’home és l’amo de la casa i la dona s’encarrega de cuidar els nens i de fer totes les tasques domèstiques. “Com és que aquí no hi ha feministes?”, pregunta l’Olga a la seva tia i ella respon: “Feministes? Què és això?”.

Una aventura emocional a la recerca de l’essència de l’amor per la Sibèria rural. Mentre l’Olga aprofundeix en el seu viatge sorgeix una pregunta inevitable: què necessita una dona per tenir una vida plena i feliç?


LA DIRECTORA

Olga Delane, nascuda el 1977 a Krasnokamensk, Rússia, és fotògrafa, editora i directora. Durant els últims cinc anys ha realitzat diversos viatges a Sibèria per desenvolupar els seus projectes de fotografia, vídeo i cinema. El seu primer llargmetratge documental, Endstation Krasnokamensk – Ein Heimatbesuch, va tenir molt èxit en el circuit de sales de cinema d’autor d’Alemanya.

Siberian Love | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Siberian Love

Olga Delane

Alemanya (2016)

79min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Rus