Secció Doc-U

DOCSBARCELONA/DOC-U / Edició 2018 / Secció Doc-U

Secció Doc-U

Projecció de la secció Doc-U, que compta amb els següents títols:

 

HOMBREPERRO – Dir. Paula Garcia Rossell, Universitat de Barcelona. 2018. 5 min. VO Cat

Josep Ivan Argelaga Gras és, també, l’hombreperro, un personatge públic que mostra lliurement la submissió consentida en forma d’alter ego: un gos. Les nits i locals del Raval de Barcelona acullen les seves performances com a gos mentre conviu amb la seva vida convencional.

 

 

 

HOME (Hogar) – Dir. Víctor Granados Luque, Universitat de Barcelona. 2017. 6 min. VO Esp

Lander rep una ordre de desnonament per part del Jutjat de Primera Instància. Haurà d’abandonar el pis que va ocupar fa dos anys i que poc a poc s’ha convertit en la seva veritable llar. Una reflexió en primera persona sobre l’opció de l’ocupació com a alternativa a l’accés a l’habitatge i el que comporta.  

 

 

NOBODY IS PERFECT – Dir. Beatriz Pérez, Universitat Pompeu Fabra. 2017. 15 min. Castellà, VOSEng

El relat sincer dels pensaments, vivències, pors i inseguretats d’Álex en el moment de prendre una decisió de vital importància, ens demostra que trencar tabús i esfondrar barreres i prejudicis comença pel coratge i l’acceptació d’un mateix i de la pròpia identitat. L’alliberament personal és la millor arma per trencar les màscares de gènere.

 

 

THANATOS – Dir. Axel D. Sánchez, ESCAC. 2018. 13min. Castellà, VOSEng

Gina, una dona de Combarro, un poble de Galicia, comparteix amb nosaltres la seva mirada al passat. Una reflexió en primera persona i en retrospectiva sobre una llarga vida, sobre la mort, la pèrdua d’éssers estimats i els sentiments que afloren en la vellesa.

 

 

 

Farem una sessió especial gratuïta de tots els documentals de la secció el dimecres 23 de maig a les 18:30h a la llibreria ALTAÏR. Compaterm amb la presència dels directors i directores.

Secció Doc-U | DOC-U, Edició 2018