Ne Me Quitte Pas

LA HISTÒRIA

Bob i Marcel comparteixen la soledat, el sentit de l’humor i l’addicció a l’alcohol. Aïllats al mig del bosc, a la frontera de Bèlgica, arriben a la conclusió que el suïcidi és la millor sortida quan tot surt malament. En Bob és un cowboy jubilat que adora la llibertat que es respira al seu bosc. En Marcel està a punt de divorciar-se i lluita per mantenir la família que se li escapa de les mans. En un lloc on el temps sembla haver-se aturat, la beguda és el millor remei per fer passar les hores al marge de la societat. Quan en Marcel decideix deixar l’alcohol, en Bob es nega a apuntar-se amb ell al programa de rehabilitació. Un autèntic homenatge al fracàs en clau tragicòmica, que ens parla de la vida i la mort amb una honestedat que ens reconforta.


ELS DIRECTORS

Sabine Lubbe Bakker (1978) és una cineasta holandesa, nascuda y criada a Bèlgica. Co-dirigeix amb Ester Gould el seu primer llargmetratge documental Shout (2010). També ha dirigit 3 documentals de 50 minuts: In Between Egypt and Gaza (2011), Power to the people (2012) i Hotel Europe (2013).

Niels van Koevorden (1984) és un director de fotografia holandès. Estudia a la Dutch Film Academy d’Amsterdam i es gradua l’any 2010 dirigint el documental Lukomir-Six Months Off.


FESTIVALS I PREMIS

IDFA – The Netherlands, 2013

True/False – USA, 2014

Eurodoks (Best Documentary) – Norway, 2014

Visions du Réel – Switzerland, 2014

Cine Ambulante – México, 2015

Ne Me Quitte Pas | Edició 2015, Festival, Secció Oficial |

Ne Me Quitte Pas

Sabine Lubbe Bakker & Niels van Koevorden

Països Baixos (2013)

107min.

VOSEng, VOSCat

Idioma: Francès, Neerlandès

Producció executiva: Mirjam Bal, Constant van Panhuys, Rosan Boersma, Lotte Gerding

GuióSabine Lubbe Bakker, Niels van Koevorden

Fotografia: Niels van Koevorden

Muntatge: Sabine Lubbe Bakker, Niels van Koevorden

So: Sabine Lubbe Bakker

Música: Pascal Deweze

Producció: Pieter van Huystee Film (coproducció: Studio Godot & Storyhouse)

Distribució: Cinephil