Mogadishu Soldier

Compra aquí les teves entrades

SINOPSIS

La guerra del grup terrorista Al-Shabaab, filial d’Al-Qaeda, contra el govern de Somàlia fa més de deu anys que dura. Sota la bandera de les Nacions Unides, la Unió Africana està impulsant una missió per restablir la pau amb la implicació de soldats d’Uganda i Burundi. La lluita contra Al-Shabaab té lloc als carrers de Mogadiscio, la capital del país.

El director noruec Torstein Grude dóna una càmera a dos soldats de la Unió Africana amb la instrucció de filmar tot allò que els hi sembli important. El resultat són 523 cintes de vídeo que mostren la banalitat d’una guerra des d’un punt de vista únic i ofereixen una mirada crua a la violència caòtica que pateixen els dos milions d’habitants de Mogadiscio.


EL DIRECTOR

Torstein Grude és un guionista, director, director de fotografia, i productor executiu noruec. Les seves pel·lícules solen tractar sobre política i filosofia i toquen temes relacionats amb els drets humans. Les seves pel·lícules han rebut al voltant de 200 premis i mencions d’honor, i, a més, moltes nominacions incloent Oscar, Emmy i Premis de l’Acadèmia Europea.

Mogadishu Soldier | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Mogadishu Soldier

Torstein Grude

Noruega, Dinamarca, Finlàndia (2016)

85min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Somali, Suahili, Anglès, Francès