Los Niños (The Grown Ups)

SINOPSIS

L’Anita, la Rita, en Ricardo i l’Andrés van a la mateixa escola per nens amb síndrome de Down… des de fa 40 anys. Porten més temps a l’escola que la majoria de professors i cada any aproven totes les assignatures. Estan farts de ser tractats com si fossin nens petits quan en realitat estan a punt de fer cinquanta anys. Desitgen poder conduir, gaudir del sexe, tenir una feina de veritat, casar-se, ser pares. Estan convençuts d’assumir les responsabilitats de la vida adulta, però la societat no els hi posa fàcil.

La directora xilena Maite Alberdi exhibeix el seu talent per enquadrar una realitat incòmode sense prejudicis. Una història d’amor commovedora, un retrat dolç i amb sentit de l’humor.


LA DIRECTORA

Maite Alberdi és una directora, productora i crítica de cinema xilena. Mitjançant Micromundo, la seva companyia productora, va dirigir “Tea Time”, pel·lícula que va estar nominada als Premis Goya com a Millor Pel·lícula Iberoamericana i que va rebre molts altres premis. També ha dirigit “El salvavidas” i “I’m Not From Here”, nominada als Premis de Cinema Europeu.

Los Niños (The Grown Ups) | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Los Niños (The Grown Ups)

Maite Alberdi

Xile, Països Baixos, França (2016)

82min.

VOSEsp, VOSEng

Idioma: Castellà