Life to Come

Compra aquí les teves entrades

SINOPSIS

La vida dels bessons prematurs, Eden i Leandro, penja d’un fil. Només tenen 28 setmanes i ja han sortit del ventre de la mare Laurence. Hemorràgies, problemes respiratoris… el seu delicat estat de salut requereix una supervisió constant, fins a l’últim detall.

Envoltada per la tecnologia mèdica més avançada, la Laurence veu com la seva percepció de l’espai-temps s’adapta al ritme dels bessons. Els seus gestos delaten un estat interior convuls, atrapada entre l’esperança i la il·lusió, el cansament extrem i l’angoixa constant sobre qualsevol imprevist que pugui suposar una complicació fatídica. El vincle d’amor incondicional entre mare i fills es filtra a través d’una llum blanca que banya tota la pel·lícula.

Mentre vivim la seva lluita aferrissada per sobreviure, ens submergim en un univers de sensacions desconegudes amb un tractament sonor extraordinari.


EL DIRECTOR

Claudio Capanna va néixer a Roma el 1980. Ha dirigit diversos documentals i curtmetratges estrenats en festivals internacionals. El 2006 es va traslladar a París per assistir al curs de cinema Ateliers Varan. Allà va començar a treballar per Arte France i va dirigir diversos documentals sobre Itàlia. Actualment resideix a Brussel·les i treballa per a l’emissora belga RTBF.

Life to Come | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Life to Come

Claudio Capanna

Bèlgica (2016)

75min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Francès