Fallen Flowers, Thick Leaves

Compra aquí les teves entrades
DOCSBARCELONA/Edició 2017 / Festival / Secció Oficial - Panorama / Fallen Flowers, Thick Leaves

SINOPSIS

Una sexòloga xinesa ens obre les portes de la seva consulta a Pequín. Dones de totes les edats la visiten, avergonyides però valentes, per descobrir els secrets del plaer femení. Les seves històries íntimes trenquen tabús i transmeten aires de revolució sexual en una societat marcada pels valors tradicionals.

La narració s’estructura la voltant de la Xiao i la Wen Wen, els dos personatges principals. La Xiao és una vídua de 50 anys que lluita per crear una nova vida però està reprimida per allò que suposadament s’espera d’una dona de la seva edat. La Wen Wen és una escriptora de 32 anys i a ulls de la societat és una sheng-nu, una “dona sobrant”, un terme utilitzat en els mitjans de comunicació per descriure a les dones que tenen més de 27 anys i segueixen solteres i sense fills. Com s’ho faran per alliberar-se de la pressió social i seguir el seu propi camí?


LA DIRECTORA

Laetitia Schoofs va estudiar Ciències de la Comunicació a la Universitat d’Amsterdam. Des de fa més de 18 anys, ha estat dirigint documentals i programes de televisió per a diferents empreses de radiodifusió pública. Fallen Flowers, Thick Leaves és el seu últim treball.

Fallen Flowers, Thick Leaves | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Fallen Flowers, Thick Leaves

Laetitia Schoofs

Països Baixos, Alemanya (2016)

85min.

VOSCat VOSEng

Idioma: Xinès