21 x New York

Compra aquí les teves entrades

SINOPSIS

Un viatge oníric pel metro de Nova York que captura l’esperit emocional del segle XXI. Descobrim un extravagant mosaic de 21 personatges en el subsòl novaiorquès i els acompanyem a la superfície per conèixer els somnis i fracassos que marquen les seves vides.

El director polonès Piotr Stasik realitza un retrat íntim d’una ciutat i la seva gent. Un autèntic recital d’expressivitat amb els mínims recursos. Les lents de la càmera estan fixades a mitges, per deixar entrar rajos de llum imprevistos que atorguen a la imatge una sensació de somni. Gravant sense permisos i amb un equip tècnic molt reduït, aconsegueix atrapar el ventall d’emocions agredolces del món contemporani.


EL DIRECTOR

Piotr Stasik va estudiar Sociologia a la Universitat de Varsòvia i va fer un curs de documental a la Wajda School. És el co-fundador de l’Associació d’Iniciatives Artístiques ‘ę’, una ONG per donar suport a empreses culturals en ciutats petites. Entre les seves pel·lícules més recents destaquen Diary of a Journey i The Last Day of Summer. Actualment està treballant en el projecte Opera about Poland.

21 x New York | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

21 x New York

Piotr Stasik

Polònia (2016)

71min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Polonès, Anglès, Xinès